X

Agenda

Voor activiteiten in het verleden bezoek het archief.
 
Let op: soms worden activiteiten niet in de agenda maar op het prikbord aangekondigd.
 

24nov

Kerkdienst [Herdenking overledenen/H.A.]

Zondagmorgen 24 november gedenken we de gemeenteleden die overleden zijn. De dienst is opgezet rondom woorden van Jezus over het brood dat eeuwig leven geeft en het verlangen van mensen naar leven dat er toe doet. De bijbel gaat open in Johannes 6. In deze dienst vieren we ook het avondmaal. Ds. Jaap van den Bos gaat voor.

1e collecte: ACB: Athletes in Action
2e collecte: Diaconie
Mirakel: Middenbouw

24nov

Dovendienst

Om 14:00 uur hoopt ds. Ippel voor te gaan in de dienst voor onze dove broeders en zusters, ook deze dienst is een gedachtenisdienst.

1e collecte: ACB: Athletes in Action
2e collecte: Diaconie

24nov

Kerkdienst

In de middagdienst gaat Rinze IJbema voor. We houden ons momenteel in de middagdiensten bezig met de onderwerpen die door de dit jaar verschenen Gewone Catechismus worden besproken. We zijn inmiddels bij het laatste hoofddeel aangekomen, over het ‘Verwachten van Gods nieuwe wereld’. De vragen en antwoorden 78-83 gaan over de Heilige Geest.

1e collecte: ACB: Athletes in Action
2e collecte: Diaconie

28nov

Welkomstavond nieuwe leden

Op donderdag 28 november ontmoeten we je graag op onze halfjaarlijkse welkomstavond. Wanneer je naam in de periode vanaf mei/juni in het kerkblad heeft gestaan krijg je een uitnodiging per mail. Ben je daarvoor lid geworden en nog niet op een welkomstavond geweest, voel je welkom alsnog te komen.
Ook wanneer je erover nadenkt om je aan te melden als lid ben je ook hartelijk welkom op deze avond om 20:00 in de Oosterkerk.

17dec

Workshop worship dance

Een workshop dansen op worshipmuziek. Danservaring is niet vereist!

20jun

Optreden Urker Mannenkoor Hallelujah

Op zaterdag 20 juni 2020 komt het Urker Mannenkoor “Hallelujah” voor een optreden naar de Oosterkerk in Groningen.