Archief

16sep

Grunneger Dainst

Er zijn weer verschillende Groninger diensten in diverse kerken in de provincie.

14sep

Lezing: Hoe lezen we de bijbel?

Over dit onderwerp komt dr.G.A.van den Brink, predikant van de HHK te Rotterdam-Kralingseveer spreken.

24jul

Concert Dimensions

Dinsdag 24 juli 2018 komt de tienergroep van Dimensions live een spetterend optreden verzorgen in Zuidhorn.

23jul

Spoorzoekersweek 2018

Voor de 16e keer hopen we dit jaar weer in Zuidwolde de kinder- en tienerevangelisatieweek te organiseren. Dit jaar met het thema: Zoek het uit! Aan de hand van Bijbelverhalen willen we uitzoeken wie Jezus is.

7jul

Midzomerconcertarrangement Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg

Op zaterdag 7 juli a.s. is er een Midzomerconcertarrangement in het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek.

6jul

Revival Worship Night

Hij komt er weer aan, de tweede Revival Worship Night van dit jaar! Deze zal gehouden worden op vrijdag 6 juli met als thema “Surrender”.

23jun

Concert Gereformeerde Brassband Groningen & United4Christ

Op D.V. zaterdag 23 juni 2018 geeft de Gereformeerde Brassband Groningen een concert in samenwerking met gospelkoor United4Christ. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal (€ 10,00 incl. 1 consumptie, donateurs € 7,50 incl. 1 consumptie).

21jun

Gereformeerd Kampioenschap Wielrennen

De gereformeerde fietsclubjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Van Axel tot Zwolle, van Spakenburg tot Stadskanaal: overal wordt de racefiets ter hand genomen.

15jun

Streetrun Athletes in Action

Veel jongeren in Nederland groeien op in moeilijke situaties. Ze ervaren weinig liefde in hun thuissituatie, worstelen met wie ze zijn of hebben weinig hoop voor de toekomst.

13jun

Informatieavond Timon

Wilt u ontdekken of pleegzorg iets voor u is? Op D.V. 13 juni 2018 wordt in Assen een informatieavond over pleegzorg gehouden.