Archief

15feb

Thema-avond met Arie de Rover

Christen zijn: een vrijer leven bestaat niet. Thema-avond Noorderlicht met Arie de Rover.

11feb

Muziek en zangavond

Op zondag 11 februari zal er in de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) aan de Tsjerkeloane 12 te Wâlterswâld weer een muziek- en zangavond gehouden worden.

5feb

Drietal Bijbellezingen over Openbaring

Namens een comité van gemeenteleden uit de Refajahkerk te Groningen nodig ik u van harte uit voor het volgen van een drietal Bijbellezingen over het laatste bijbelboek, de Openbaring aan Johannes.

31jan

Jubileumlezing Arendshorst

Bijna iedereen krijgt te maken met dementie. Een erg ingrijpende ziekte waardoor iemand steeds meer het contact met de buitenwereld verliest.

25jan

Alpha Cursus 2018

Ook in 2018 hebben we weer een Alpha cursus gepland, in samenwerking met de CGK Jeruzalemkerk.

23jan

Gestopt met je studie? Doe het EH-traject!

Vol enthousiasme aan je studie begonnen en nu erachter gekomen dat je toch niet op je plaats bent? Een verkeerde studiekeuze?

20jan

Opvoedevent

Een inspirerende en opbouwende dag voor iedereen die kinderen en jongeren wil opbouwen en versterken!

26dec

Kerstconcert Farmsumer Kerk

Op Tweede Kerstdag geeft Harm Hoeve een sfeervol kerstconcert op het prachtige orgel van de Farmsumer Kerk in Farmsum/Delfzijl.

21dec

Kerstconcert Gomarus College

Donderdag 21 december geven de leerlingen van het Gomarus College een kerstconcert in de Christengemeente in Buitenpost.

16dec

Gezamenlijk kerstconcert

Op zaterdag 16 december 2017 D.V. geven het Gereformeerd Gemengd Koor ‘Zingt Gode Lof’ o.l.v. van Marijke Beute en het Gereformeerd Groninger Mannenkoor o.l.v. Jaring de Braak een Kerstconcert.