X

Archief

20jan

U4C avond

Deze avond geen spreker want we gaan het nieuwe jaar knallend in met een avond vol muziek en aanbidding voor God, onze band U4C Worship zal deze aanbidding leiden.

20jan

Kerkdienst

In de morgendienst gaat Rinze IJbema voor. De preek gaat over Lucas 5: 27-39. Jezus is te gast bij de beroeps-zondaar Levi, want ‘gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar wie ziek is wel.’ Zou Hij dan vandaag bij ons aankloppen?

20jan

Kerkdienst

Zondagmiddag 20 januari gaat Jaap van den Bos voor. Hij zal de eerste preek in een serie over het gebed “Heer, leer ons bidden” voor zijn rekening nemen.

19jan

4M Event

Het 4M Event is de beste manier om je nieuwe jaar te beginnen. Zorg dat je erbij bent en neem je vrienden mee.

13jan

Kerkdienst

In de morgendienst gaat Rinze IJbema voor. De preek gaat over Lucas 2: 42-52, dat Jezus als Hij 12 is in de tempel achterblijft. Is Hij niet een beetje jong voor zo’n zelfstandige keus?

13jan

Kerkdienst

Voorganger: ds. H.J. Pomp van Aduard.

1e collecte: Oosterkerk
2e collecte: Alg. Chr. Barmhartigheid (TEAR)

10jan

Thema-avond: Een gezonde kerk.

De mannenverenigingen van Haren organiseren een avond met als onderwerp: een veilige kerk.

6jan

Kerkdienst

In deze eerste ochtenddienst van het nieuwe jaar, een doopdienst met belijdenis door Erwin van Dam, hoopt ds. Jaap van den Bos voor te gaan. De preek gaat over: Een nieuw jaar met de God van de eeuwen.

6jan

Kerkdienst

In deze dienst hoopt ds. Meijer van Zuidlaren voor te gaan.

31dec

Kerkdienst

In de oudejaarsdienst gaat Rinze IJbema voor. De preek gaat over Jesaja 43: 1-7, met woorden van hoop op de drempel van 2019.