Archief

7jul

Midzomerconcertarrangement Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg

Op zaterdag 7 juli a.s. is er een Midzomerconcertarrangement in het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek.

6jul

Revival Worship Night

Hij komt er weer aan, de tweede Revival Worship Night van dit jaar! Deze zal gehouden worden op vrijdag 6 juli met als thema “Surrender”.

23jun

Concert Gereformeerde Brassband Groningen & United4Christ

Op D.V. zaterdag 23 juni 2018 geeft de Gereformeerde Brassband Groningen een concert in samenwerking met gospelkoor United4Christ. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal (€ 10,00 incl. 1 consumptie, donateurs € 7,50 incl. 1 consumptie).

21jun

Gereformeerd Kampioenschap Wielrennen

De gereformeerde fietsclubjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Van Axel tot Zwolle, van Spakenburg tot Stadskanaal: overal wordt de racefiets ter hand genomen.

15jun

Streetrun Athletes in Action

Veel jongeren in Nederland groeien op in moeilijke situaties. Ze ervaren weinig liefde in hun thuissituatie, worstelen met wie ze zijn of hebben weinig hoop voor de toekomst.

13jun

Informatieavond Timon

Wilt u ontdekken of pleegzorg iets voor u is? Op D.V. 13 juni 2018 wordt in Assen een informatieavond over pleegzorg gehouden.

3jun

U4C avond

Op zondag 3 juni zal de volgende U4C avond plaatsvinden. Sven Dekker zal dan komen spreken.

1jun

Noordermannen Stad

Waar mannen samenkomen en harten open gaan, ontstaat vrijheid en vastberadenheid. Op vrijdagavond 1 juni is de volgende avond, de laatste avond voor de zomervakantie.

27mei

Gezin School Kerkdienst

Zondag 27 mei is er weer een GKS dienst! Het thema is ‘Ik ben…’. Jezus vertelt wie Hij is door een aantal Ik ben uitspraken te doen.

25mei

Themamiddag Jonge Vlinders

Op vrijdagmiddag 25 mei 2018 organiseert Jonge Vlinders een themamiddag over de belevingswereld van jonge christenen die homo of lesbisch zijn.