Benefietmiddag Klimmen tegen MS

25mei2019
Tijd: 13:00 - 19:00
Locatie: Noorddijkerweg 3a, Groningen

Beste broers en zussen,

Klimmen tegen MS is een activiteit van de organisatie Moves  https://www.moves.ms/ en wil mensen inspireren om in actie te komen tegen de ziekte MS. MS, een aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij het isolerend laagje rondom de zenuwbanen langzaam stuk gaat. De gevolgen zijn ernstig, in uitvals- en verlammingsverschijnselen.

Op maandag 10 juni zullen  we –net als in 2018-  opnieuw de berg Mont Ventoux in Frankrijk gaan beklimmen. Wij willen als team graag nog meer bekendheid geven aan de ziekte MS. Nog meer willen we ons inzetten om geld in te zamelen zodat er meer onderzoek kan plaats vinden naar bijvoorbeeld het ontstaan van MS zodat uiteindelijk deze rotziekte de wereld uit gaat!

Ook u willen we de kans geven om een steentje bij te dragen als gemeente, want:

Op ZATERDAG 25 MEI zal er een BENEFIETMIDDAG  georganiseerd worden.

Iedereen is welkom, van jong tot oud, van sportieve mensen tot gezellige mensen, van racefietsers tot dikke banden fietsers, van genieters tot gulle gevers, van vegetariërs tot vleeseters, kortom iedereen!

Het belooft een bijzondere middag (van 13:00 tot 19:00 uur)  te worden met leuke, verrassende activiteiten, klein tipje van de sluier: inspanning (sportief en recreatief) , entertainment, marshmallows, heerlijk chillen en grillen!

Super blij zijn we dan ook met de toezegging van de fam. Klaas Mulder die hun locatie en gebouwen beschikbaar stelt, Noorddijkerweg 3a, 9734 AS Groningen.

Houd het kerkblad in de gaten, binnenkort volgt het volledige programma waar je je ook kunt aanmelden, RESERVEER ALVAST 25 MEI!!