Bijbelzondag

28okt2018
Gehele dag evenement
Locatie: Groningen

Bijbelzondag is dé zondag om stil te staan bij dat bijzondere en door God zelf geïnspireerde Boek: de Bijbel! Op zondag 28 oktober wordt in veel kerken extra aandacht gegeven aan de Bijbel. Dit jaar is het thema: ‘met andere ogen’. Kijk eens met andere ogen naar de Bijbel, is eigenlijk de boodschap. Kijk eens, zoals je dat nog niet eerder deed. Er is nog zoveel te ontdekken in het Woord van God! Een aantal voorgangers gaat op die zondag preken over de genezing van Bartimeüs (Marcus 10:46-52). De blinde bedelaar riep uit alle macht om ontferming en Jezus genas hem!

 

Als Bijbelvereniging krijgen wij vele duizenden verzoeken per jaar om een Bijbel: een Nieuw Testament, een volledige Bijbel, een Bijbels boekje voor ouderen, een jeugdbijbel, een kinderbijbel, een Groot Letter Bijbel. De grote belangstelling voor Bijbels heeft o.a. te maken met het feit dat we Bijbels in meer dan 70 talen op voorraad hebben. In totaal mochten we vorig jaar bijna 108.000 Bijbels verspreiden. In de eerste 8 maanden van 2018 waren het al weer ruim 75.000 exemplaren!

Het is ronduit bemoedigend dat er zóveel vraag is naar het Woord van God. Dat er zóveel mensen ‘met andere ogen’ willen kijken naar het Evangelie. Dat zóveel mensen verlegen zijn om ontferming van Jezus Christus! Hij gaf Zijn leven, zodat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft!

Doordat er zoveel Bijbels worden aangevraagd staan we wel voor een uitdaging. Want in principe verspreiden we al onze Bijbeluitgaven gratis. Het is daarom steeds weer ‘spannend’ of er voldoende giften worden ontvangen om dit werk in deze omvang te kunnen blijven doen. Help u alstublieft mee met uw gebed en met uw gift? Bij voorbaat geweldig bedankt! Het IBAN van de Bijbelvereniging is: NL66 INGB 0000 5398 98. Alle Bijbeluitgaven kunt u vinden en bestellen via: www.bijbelvereniging.nl