Extra voedselcollecte

23mrt2020
Tijd: 08:00 - 20:00
Locatie: Damsterdiep 195a, Groningen

De lege schappen in de supermarkten hebben ervoor gezorgd dat er bij de Voedselbank een stuk minder voedsel binnen is gekomen dan normaal. Gelukkig zijn er in tussentijd ook al mooie initiatieven ontstaan.Een voorbeeld hiervan is het initiatief van restaurant ‘t Feithuis. Zij leveren elke dag honderden maaltijden voor klanten van de Voedselbank, dat kost ongeveer 2,50 euro per stuk. Om dit te kunnen financieren heeft de Voedselbank extra geld nodig. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via hun website, www.voedselbank-groningen.nl. Op de homepage vind je de mogelijkheid om met gebruik van iDeal te doneren.

Daarnaast willen we namens de Oosterkerk ook graag een extra inzameling houden. Op maandag 23 maart van 08:00 tot 20:00 ben je welkom om je boodschappen bij ons af te leveren, Damsterdiep 195a. Wat ons betreft houden we het, net als bezorgdiensten, bij afleveren tot aan de voordeur. Als je dat fijner vindt, mag je het ook bij de voordeur zetten en alleen even aanbellen. Om bij onze voordeur te komen, moet je wel even een trap op. Wij zorgen vervolgens voor een bezorging bij de Voedselbank.

De Voedselbank zelf heeft aangegeven dat boodschappen ook rechtstreeks bij de Voedselbank mogen worden ingeleverd, Ulgersmaweg 57. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 08:45 tot 13:00.

Hieronder een boodschappenlijst van producten waar behoefte aan is. Houdbare melk kan daar nog aan worden toegevoegd!

Bij deze de oproep mee te helpen om de cliënten van de Voedselbank van eten te voorzien!

Groet,

Bram en Marita van der Zee