IJM Mudraise

27jun2020
Gehele dag evenement
Locatie: Thuis

Mudraise

IJM organiseert jaarlijks een “Mudraise”. Dit is een run waarbij de deelnemers obstakels moeten overwinnen en door de modder moeten. Net als de medewerkers van IJM obstakels moeten overwinnen om de slaven te bevrijden en de slachtoffers ook uit de modder gehaald moeten worden. Het idee is dat wij ons laten sponsoren, vandaar “Mudraise” in plaats van “Mudrace”. We hebben twee teams (10 FM en +FM) samengesteld. We stonden al in de startblokken om met acties te beginnen en te trainen toen de Coronacrisis uitbrak. IJM organiseert nu een lockdown-versie. We willen graag doorgaan met de actie en geld binnenhalen. Juist tijdens de crisis blijkt bijvoorbeeld misbruik voor de webcam toe te nemen. Het blijft dus belangrijk om geld in te zamelen om dit te stoppen!

Sponsoring
Wilt u mee doen en ook opstaan tegen slavernij? Wij hebben een aantal leuke acties bedacht waarmee u IJM sponsort om slavernij tegen te gaan.

  • Een filmavond in de Oosterkerk. Op vrijdagavond 12 juni 2020 wordt een filmavond georganiseerd in de kerk onder voorbehoud dat de geplande nieuwe regelgeving van de overheid doorgaat. Op deze avond kijken we gezamenlijk naar een film, waarvan de titel later bekend gemaakt wordt. U kunt uw ticket alvast reserveren via mudraise2020plusfm@gmail.com. Een ticket kost 8 euro. Wees er snel bij, want vol = vol (vol = 30 personen).
  • Knol’s koek verkoop. (zie kerkblad voor contactgegevens)
  • Maak een gemeentelid blij met een roos! Bij elke donatie van tenminste 10 euro wordt door ons een roos gebracht naar een gemeentelid of persoon naar uw keuze (mits hij/zij in de stad Groningen woont). Doneren voor het 10FM team kan via https://mudraise.nl/10fm-groningenoost en voor het +FM team via https://mudraise.nl/fm-groningen-oost. Zie het kerkblad voor contactgegevens om ervoor te zorgen dat de roos bij de juiste persoon terecht komt.

Beide teams streven ernaar een bedrag van € 5.500,- op te halen, dus we hebben uw steun hard nodig! Graag gaan we samen met jullie de strijd tegen slavernij aan!

Houd de Facebookpagina van de kerk in de gaten.