Jubileumconcert De Koningsband

16mrt2019
Tijd: 19:30 - 21:30
Locatie: Ontmoetingskerk, Sterremuurweg 4 Haren

De Koningsband viert feest: wij bestaan 5 jaar! En op dat feest bent u, ben jij ook welkom. Het is een afwisselend programma waarin de Koningsband zingt en speelt. Verder werken ook mee Werkpodium Kraack uit Groningen, een medewerker van het UMCG en koor MarCant uit Assen.

Vanuit het zangkoor van de Steiger, een school voor Speciaal Onderwijs, is in 2013 de Koningsband ontstaan. De Koningsband wordt gevormd door Koningskinderen die hun muzikale gaven in zingen en muziek maken de vrije loop mogen laten gaan. Wij zijn een koor van 15 leden met begeleiding van een pianiste, enkele gitaristen, meerdere drummers en congaspecialisten met ook nog andere (percussie) instrumenten. Alles wordt door een professioneel technisch team begeleid en versterkt. En dit hele feest vindt plaats onder de bezielende leiding van onze dirigente en voortrekker; Nicole Poutsma.

Er wordt zo eens in de 3 weken op zaterdagmorgen in de Ontmoetingskerk in Haren geoefend. We oefenen om een bijdrage te leveren aan, vooral, kerkdiensten. De leden komen uit het hele noorden.

Wanneer:           zaterdag 16 maart

Waar:                   Ontmoetingskerk, Sterremuurweg 4 Haren

Aanvang:             19:30 uur, kerk open om 19:00 uur

Duur:                    tot ongeveer 21:30 en er is een pauze

Toegang:             vrij, wel een collecte

Meer informatie via de facebookpagina en de website www.koningsband.jouwweb.nl

Namens de Koningsband, Douwe Boersma