Kerstconcert Gomarus College

20dec2018
Tijd: 15:30 - 21:30
Locatie: De Kandelaar, Dr. A. Kuyperstraat 46 in Veendam

Donderdag 20 december geven onze leerlingen weer het jaarlijkse kerstconcert! Dit jaar is het concert in ‘De Kandelaar’ in Veendam. En er is een samenwerking met de leerlingen van basisschool ‘De Leilinde’!
Traditioneel gaat het Gomarus College rond kerst de regio in. Veel leerlingen moeten dagelijks ver reizen om in Groningen te komen. Hun ouders brengen daar offers voor. Als dank biedt het Gomarus College het kerstconcert aan.
Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarin klassiek met modern wordt gecombineerd. De avond wordt gevuld met samenzang, koormuziek, de schoolband, het schoolorkest en er is ruimte voor eigen geschreven nummers. Het thema van de avond is ‘Hosanna!’. Er kan genoten worden van prachtige muziek van leerlingen van het Gomarus College Groningen. Ook doen de kinderen van GBS de Leilinde uit Winschoten mee!

Donderdag 20 december

De Kandelaar, Dr. A. Kuyperstraat 46 in Veendam

  • 15.30 uur: Orkest en koor Gomarus College Groningen in samenwerking met GBS De Leilinde Winschoten
  • 19.30 uur Orkest en koor Gomarus College Groningen

Op de scholen wordt op dit moment fanatiek geoefend om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. De opbrengst daarvan gaat naar ‘Red een kind’. Op het concert wordt het doel verder toegelicht.

Na afloop kunt u nog even na genieten onder het genot van een kopje koffie of thee.