Ladiesrun ‘Ren voor haar leven’

11mei2019
Tijd: 09:30 - 17:00
Locatie: Skicentrum Groningen, Bieskemaar 2, 9735 AE in Groningen

Kom jij in beweging vóór vrouwen in nood en tégen onrecht? Doe dan op zaterdag 11 mei 2019 mee met de ladiesrun van ‘Vrouwen lopen voor vrouwen’. Met jouw sportieve prestatie draag je bij aan het goede doel. Het geld gaat rechtstreeks naar opvangplaatsen voor slachtoffers van mensenhandel en vrouwen met een verslaving.

We gaan hardlopen in het mooie natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer. Na de tocht is er een prijsuitreiking en maken we de opbrengst bekend. Ook kunnen we dan nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer minimaal vijftig euro bij elkaar loopt, maar we gaan natuurlijk voor meer! Want: hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen. De opbrengst van deze sponsorwandeltocht is o.a. bestemd voor het werk van Terwille (www.terwille.nl) onder vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Opgeven en meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl We zien uit naar je komst!