Thema-avond met Arie de Rover

15feb2018
Tijd: 19:45 - 21:45
Locatie: Assen

Christen zijn: een vrijer leven bestaat niet. Thema-avond Noorderlicht met Arie de Rover op donderdag 15 februari 2018 in Assen.

Arie de Rover is een bekende spreker die honderden, zo niet duizenden mensen opnieuw heeft laten ontdekken wat het betekent om als christen van genade te mogen en durven leven.
Deze ontdekking was voor hemzelf ontzettend pijnlijk, want hij bouwde zijn identiteit jarenlang op zijn succes, zijn geld en zijn religiositeit. Net als heel veel mensen die hun geluk, hun zekerheden en de betekenis van hun leven in omstandigheden en dus buiten Gods genade om.
Over zijn ontdekking schreef Arie het boek Leven na de genadeklap. Vanaf die tijd wil hij graag anderen helpen te ontdekken dat er geen vrijer leven bestaat voor een christen dan een leven uit genade.

Arie: “Een vrij leven is misschien wel de diepste behoefte van een mens. Voor een christen is het in ieder geval een hoge roeping. Paulus zegt: “U bent geroepen om vrij te zijn”. Over dat vrije leven bestaan veel misverstanden. Vrijheid betekent bijvoorbeeld niet het ontbreken van beperkingen, maar het kennen en accepteren van de juiste beperkingen. Waarom dat is en hoe dat in de praktijk werkt, kom ik op 15 februari graag uitleggen.”

Het boek Leven na de genadeklap (€ 14,90) is bij inschrijving te bestellen.

Wie: Arie de Rover over Christen zijn: een vrijer leven bestaat niet
Waar: GKV ‘Het Noorderlicht’, Scharmbarg 37, 9407 EA Assen
Datum: donderdag 15 februari 2018
Tijd: 19.45-21.45 uur met pauze (zaal open vanaf 19:15 uur)
Kosten: € 5,00 per persoon (incl. koffie/thee) of € 19,00 per persoon wanneer men intekent op het boek
Parkeren: twee grote parkeerplaatsen in centrum Assen-Peelo
Opgave: themaavondennoorderlicht [at] xs4all.nl (duidelijk aangeven wanneer men ook intekent op het boek)
Meer info: ds. L.E. Leeftink – ernstleeftink [at] xs4all.nl / 0592-345954