Vrouw & Event

2nov2019
Tijd: 13:00 - 17:30
Locatie: Het Lichtpunt, Assen

Op zaterdag 2 november 2019 is er een inspirerend Vrouw&Event in het Lichtpunt te Assen. Het thema van dit Vrouw&Event is ZIJN! Met lef jezelf zijn.
Hoe kijk jij naar jezelf? Het kritische beeld over jezelf kan je er soms van weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent. Jij hebt jouw eigen talent en unieke eigenschappen net als iedere andere vrouw. Je hoeft niet te veranderen. In zeven stappen neemt Saskia Geraerts, psycholoog en auteur van het boek PRFCT je mee naar hoe je optimistischer naar jezelf kan leren kijken, zodat je met lef jezelf kan ZIJN! Je kunt tijdens het event deelnemen aan verschillende workshops.
Onze missie is iedere vrouw, ook niet christelijke vrouwen, te laten groeien, zodat zij steeds meer kan zijn zoals zij bedoeld is. Dit doen wij door vrouwen samen te brengen. We bieden hen de gelegenheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en in ontmoetingen verbinding te ervaren. Lijkt het jouw gaaf om er bij te zijn en ken je iemand die God niet kent en dit ook heel leuk zal vinden? Iedere vrouw is welkom! Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vrouwenevents.nl