Vrouw&Event

13jun2019
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Het Lichtpunt, Assen

In april vond in Assen een succesvol Vrouw&Event plaats met als thema  ‘Seksualiteit, een cadeau van God’. Er waren tachtig vrouwen aanwezig  en ze gaven terug zich meer bewust te zijn geworden van hun eigen  seksualiteit, positiever naar hun seksualiteit te kijken en meer  openheid over seksualiteit in gesprekken met hun partner en  vriendinnen te ervaren. De organisatie biedt de workshops nogmaals aan  op donderdagavond 13 juni 2019.

Deze workshopavond is voor alle  vrouwen die niet aanwezig konden zijn, meer willen weten over  seksualiteit en hoe je hier meer vanuit vrijheid van kunt genieten.

Deelnemers van het Vrouw&Event kunnen zich aanmelden voor een workshop die ze nog graag hadden willen volgen. Vrouwen kunnen deze avond  meedoen aan één workshop: ‘Seks en je lijf’  door arts-seksuoloog Rianne van Dijken, ‘Seksualiteit, een  ontdekkingsreis!’ door vrouwencoach Sarah Niessink of ‘Plezier in  bed?!’ door seksuologisch hulpverlener Roelienke Gort. De  workshopavond wordt gehouden in Het Lichtpunt in Assen.

Tot 19 mei  kunnen vrouwen gebruikmaken van een EarlyBird kortingsactie en zijn de  kosten voor een ticket 10 euro, daarna geldt het reguliere tarief van  15 euro.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vrouwenevents.nl