Wandeling van Vrouwen lopen voor vrouwen

12okt2019
Tijd: 09:00 - 14:00
Locatie: Appelscha

Heb jij hart voor vrouwen die in de prostitutie zijn beland en kom jij graag in beweging voor vrouwen in nood? Doe dan op zaterdag 12 oktober 2019 mee met de herfstwandeling van Vrouwen lopen voor vrouwen in Appelscha. Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen. Met je sportieve prestatie draag je bij aan het goede doel. Het geld gaat rechtstreeks naar veilige opvangplaatsen voor kwetsbare vrouwen die te maken hebben met prostitutie of verslaving.

De herfstwandeling gaat over de mooie lanen en bospaadjes van Nationaal Park het Drents-Friesche Wold. We hebben twee prachtige routes uitgezet, je kunt kiezen voor een afstand van 10 of 20 kilometer. Na afloop staat er een heerlijke lunch voor je klaar in restaurant ‘t Scha! Ook zal een ex-prostituee haar verhaal vertellen en krijg je te horen hoeveel geld er die dag is opgehaald.
Het is de bedoeling dat elke deelneemster minimaal vijftig euro bij elkaar loopt. Hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen! De opbrengst van deze sponsorwandeltocht is bestemd voor het werk van de christelijke hulporganisaties Terwille en De Hoop.

Opgeven en meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl
We zien uit naar je komst!
Hartelijke groeten,

Team Vrouwen lopen voor vrouwen: Belinda Bruining, Sietske Kremer, Mirjam Mulder, Marleen Oldenburger, Alida Soepboer en Petra Wever