Midzomerconcertarrangement Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg

7jul2018
Tijd: 10:30 - 17:00
Locatie: Oosterbeek

Op zaterdag 7 juli a.s. is er een Midzomerconcertarrangement in het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

Dit arrangement komt in de plaats van het voorjaarsconcertarrangement dat gepland stond voor zaterdag 17 maart j.l., maar toen niet door kon gaan vanwege de brand, waarbij het

Koetshuis dusdanige schade opliep, dat het moest worden afgeblazen.

 

We beginnen de dag met een wandeling vanaf De Herberg. We wandelen naar het landgoed DUNO en bezoeken nabij de oude kerk de tuin. De wandeling is ca. 8 km.

Ontvangst met koffie/thee om 10.30 uur in Het Koetshuis. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

 

In de middag is er een Midzomerconcert met Marjolein de Wit –  fluit, Robert Cekov – viool en Wouter Harbers – piano. Zij trakteren u in een sfeervol (licht-)klassiek concert, op prachtige muziek van onder meer Saint-Saëns, Schubert, Massenet, Fauré, Bach, Beethoven, Dvorak  en Chopin, waarbij het een feest van herkenning zal zijn.

Het concert begint om 14.30 uur. Ontvangst met koffie/thee vanaf 14.00 uur.


Kosten:
Volledig arrangement: € 25,00. Alleen concert: € 15,00.
De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

Aanmelding: bij voorkeur via e-mail: concerten@pdcdeherberg.nl of telefonisch (alleen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-33 42 225.

Het concert vindt plaats in het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, Pietersbergseweg 19, 6862 BT  Oosterbeek